Bitcoin prijsstijging tot $500k is onvermijdelijk, zegt de Winklevoss-tweeling.

Ze zeiden dat de echte adoptie van de activaklasse „nog niet eens begonnen is.“

Tweelingencrypto-uitwisseling oprichters Tyler en Cameron Winklevoss zeiden dat Bitcoin (BTC) uiteindelijk 500.000 dollar per munt zal slaan tijdens een recent interview met podcast-gastheer Peter McCormack.

„De vraag in onze gedachten is niet zozeer of het wel 500.000 dollar is, maar hoe snel,“ zei Tyler tegen McCormack tijdens de podcastaflevering van 23 oktober. Zijn proefschrift neemt het markt GLB van goud en theoretische centrale banktoewijzing in overweging. „Ik zou beweren dat $500.000 Bitcoin eigenlijk vrij conservatief is en het spel is niet eens echt begonnen,“ merkte Cameron op.

MicroStrategy en anderen die aanzienlijke hoeveelheden Bitcoin Revolution kopen voor hun schatkistreserves lijken aan te geven dat de markt begint te verschuiven. „Wat als elk Fortune 100 of 500 bedrijf dat doet, wat als de centrale banken dat gaan doen?“ Cameron vroeg zich af. „Het is nog niet eens begonnen“, voegde hij eraan toe, en hij vergelijkt dat Bitcoin onderaan de eerste plaats staat in een honkbalwedstrijd van negen jaar.

„Wall Street is er nog niet. Instellingen zijn nu niet in Bitcoin. Het is de laatste tien jaar een detailhandelsfenomeen geweest. Dus Wall Street praat erover, ze zijn zich bewust van Bitcoin, maar ze zitten er niet echt in vanuit ons perspectief, maar het begint te gebeuren.“

De basis voor het interview was een rapport van Tyler en Cameron gepubliceerd in augustus 2020, getiteld:

The Case for $500K Bitcoin. De broers begonnen met de bouw van het rapport in januari 2020, Cameron zei in het interview met McCormack.

„We begonnen na te denken over wat de overheid heeft gedaan met de Amerikaanse dollar voor de afgelopen tien jaar of zo en traditionele soort van winkels van waarde en hagen,“ Cameron legde uit. De tweeling stopte het werk aan het rapport in maart toen COVID wereldwijd voet aan de grond kreeg. Zij hervatten het document verscheidene maanden later na de evaluatie van de economische veranderingen die door het virus worden teweeggebracht.

Tyler zei dat hij en zijn broer begonnen zijn met het kopen van BTC in 2012. Een deel van de reden voor het rapport kwam voort uit de evaluatie van de prestaties van het bedrijfsmiddel te midden van de omringende economie in het afgelopen decennium.

Terwijl een groeiend aantal bullish voorspellingen voor Bitcoin in de loop van 2020 opdook, zijn sommige sceptisch gebleven, zoals het gouden insect Peter Schiff.