Vil Bitcoin forblive stærk? Analytikere vejer ind

Bitcoin stiger for sent, efter at det for nylig er lykkedes at springe ud over $ 19.000-mærket for første gang i cirka tre år. Hvad der er endnu mere imponerende er, at bitcoin opholder sig der, og flere brancheeksperter vejer nu ind.

Bitcoin fortsætter med at stige, mener analytikere

For det meste synes stemningen at være bullish, hvor mange analytikere hævder, at bitcoin sandsynligvis vil bevare sit nuværende momentum i det kommende år. Valutaen lever højt af, at den amerikanske dollar og andre former for fiat falder fladt på deres ansigter takket være spredningen af coronavirus- pandemien, der har hærget de finansielle markeder siden midten af ​​marts.

Peter Smith – administrerende direktør og medstifter af kryptokurrencyudvekslingen Blockchain.com – mener, at bitcoin er kommet for at blive. Selvom det måske startede som et ”storslået eksperiment”, har det nu cementeret sig selv som et stort ”sikkert tilflugtssted” og et redskab til at afdække ens formue. Han er overbevist om, at valutaen vil vare, og at vedtagelsen snart vil nå nye højder.

Han kommenterede i et nylig interview:

Fra 2017 og fremefter bliver bitcoin uundgåelige. Sats på bitcoins uundgåelighed.

Paolo Ardoino – CTO ved krypto-udveksling Bitfinex – tilbød lignende ordforråd, idet han nævnte, at han mener, at intet potentielt kunne bringe bitcoin ned fra sit nuværende højdepunkt. Han siger:

Intet kynisme, vantro eller endda fantastisk tænkning kan skjule den overbevisende sag for bitcoin. Globale kapitalforvaltere vil fortsætte med at kalibrere deres porteføljer i overensstemmelse hermed.

Med andre ord vil flere og flere sandsynligvis tilføje bitcoin til deres porteføljer i de kommende år, da aktivet ikke længere kun bruges til spekulation.

Anthony Denier – administrerende direktør for handelsplatform Webull – siger, at flere mennesker begynder at vise mindre interesse for standardaktiver – dvs. guld, ædle metaller, aktier osv. – og lægger deres penge i krypto og bitcoin. Han nævner:

Hvis folk trækker penge ud af guld og lægger dem i bitcoin, kan det give mere brændstof til bitcoin-rallyet.

Simon Peters fra e-Toro-berømmelse kommenterede, at der er opstået mange tekniske tegn, der antyder, at bitcoin sandsynligvis bliver endnu stærkere og større i de kommende uger og måneder. Han siger:

Hvis vi opretholder den aktuelle stigning, er $ 25.000 inden starten af ​​2021 på kortene. Der vil være noget, der sælger til $ 20.000, og dette kan se en kort bevægelse bagud, men hvis bitcoin trækker sig fra dette salg og fortsætter med at stige, så er nytårsaften på $ 25.000 der for at tage.

Aktivet er blevet stabilt

Glen Goodman – forfatter til bogen „The Crypto Trader“ – hævder, at „tulipanmanien“ bag BTC nu er væk, og valutaen har virkelig forstærket sit ry som et almindeligt aktiv. Han siger:

Al snak om ‚tulipanemani‘ i 2017-bommen er fraværende nu. Når den historiske hollandske tulipanboble sprængte, kom den sig aldrig, mens bitcoin nu har vist, at den har reel opholdskraft.